Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij proberen jouw bestelling, met veel zorg, binnen 1 à 3 werkdagen te verzenden met Bpost. Van zodra de betaling in orde is, vertrekt jouw bestelling en krijg je van ons altijd een mailtje met een tracking code. Reken dan op een levertijd van ongeveer 2 dagen.

Wij verzenden niet naar postbusadressen of aan doorstuuradressen.

De standaardverzendkosten voor België zijn 5€, voor Nederland 7€. 

Retourneren

Je bent niet tevreden over jouw aankoop, of je wil het kledingstuk ruilen voor een andere maat? Geen probleem. Hou wel rekening met een paar voorwaarden om het artikel de ruilen of terug te sturen:

  • Retourneren of ruilen kan binnen de 10 dagen na jouw aankoop.

  • Stuur een mailtje naar info.pocopiano@gmail.com met vermelding van jouw bestelnummer en met de reden van jouw retour en wij bezorgen je een retourdocument dat je met je pakje terugstuurt.

  • Ruilen voor een ander maatje kan, maar niet voor een ander kledingstuk. Hou er rekening mee dat de verzendkosten steeds voor jouw rekening zijn. 

  • Wij aanvaarden enkel pakketjes in de oorspronkelijke, degelijke verpakking met ons retourdocument.

  • De kleding dient in oorspronkelijke staat te zijn, ongewassen, ongedragen (enkel gepast) en onbeschadigd met de bevestiging van de originele labels.

  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant (uitgezonderd bij een fout van ons in de bestelling).

  • Retourneren is steeds op risico van de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging van retourzendingen. Daarom raden wij steeds aan het pakketje terug te sturen met een tracking code.

  • Van zodra wij het artikel retour ontvangen en na een positieve kwaliteitscontrole, storten wij het geld terug op de rekening waarmee het artikel werd aangekocht. Wij sturen jou steeds een mailtje met een bevestiging van ontvangst en van de terugbetaling.

  • Jouw kledingstuk is beschadigd bij ontvangst? Stuur ons dan binnen de 48 uur na ontvangst van de bestelling een mail met een foto van het kledingstuk. Als het artikel nog op voorraad is, sturen wij het je op. Anders storten wij het bedrag terug op jouw rekening. De retourkosten van het beschadigd item nemen wij voor onze rekening.

©2019 door Poco Piano. Met trots gemaakt met Wix.com